این روزها در دنیا با گسترده شدن فضای آنلاین همه چیز به این سمت رفته است. شما به صورت آنلاین می توانید اکثر کارهای خ را انجام دهید. از انتقال پول گرفته تا پرداخت قبض هایتان و حتی خرید از سوپرمارکت ها، در این میان جای خالی یک وکیل انلاین برای پاسخگویی به مشاوره حقوقی شما بسیار حس می شود.

اما نگران نباشید ما حتی وکیل انلاین هم داریم. بله درست شنیدید وکیل انلاین، شاید با خود فکر کنید که یک وکیل چگونه می تواند بصورت آنلاین با من در ارتباط باشد. یا آیا کیفیت جلسات تان می تواند به اندازه جلسات حضوری باشد.
خب مشاوره با یک وکیل انلاین مزایا و معایب خودش را دارد و شهرداد در این مقاله قصد دارد به بررسی این مسئله بپردازد پس با ما همراه باشید.

مشاوره حقوقی کیست؟

همه ما روزانه با مسائلی حقوقی بسیار زیادی سر و کار داریم که شاید به طور کامل از موارد قانونی آن ها اطلاعاتی نداشته باشیم در این میان مشاور حقوقی می تواند با دادن راهنمایی های مختلف و مشاوره در زمینه های حقوقی به ما کمک بسیاری کند.

مشاوره حقوقی

چرا مشاوره حقوقی؟

اگر شما بخواهید خودتان به دنبال راه حل بحران حقوقی تان باشید باید مدت زمان زیادی را در کتاب‌های قانون جست‌وجو کنید و در آخر ممکن است باز هم جوابتان را پیدا نکنید. از طرفی قوانین با ادبیات حقوقی نوشته شده اند و در خیلی از موارد فهم درست این جملات برای ما بسیار سخت است. مشاور حقوقی یا وکیل، با تجربه‌های زیادی که دارد به راحتی می تواند به شما در حل این مشکلات و بحران‌ها کمک کند. راهی که شما تازه در اول آن قرار دارید توسط مشاور حقوقی بارها و بارها طی شده و با تمام مشکلات احتمالی که ممکن است در این مسیر برای شما پیش بیاید آشناست و می تواند به شما راهنمایی کند.

مزایای مشاوره حقوقی آنلاین

مشاوره حقوقی آنلاین نوعی از مشاوره حقوقی است که بر بستر اینترنت و در فضاهای مجازی نظیر سایت‌ها، اپلیکیشن‌های پیام رسان و غیره انجام می‌دهد. در سال‌های گذشته با رواج نرم‌افزارهایی نظیر تلگرام و اینستاگرام در میان مردم و سهولت ارتباط جمعی در آن‌ها، مشاور حقوقی آنلاین یکی از متداولترین روش‌های رسیدن به پاسخ سوالات حقوقی است. با استفاده از مشاور حقوقی آنلاین در هزینه و زمان صرفه‌جویی بسیار قابل ملاحظه‌ای صورت می‌پذیرد. به طور کلی عمده‌ترین مزایای مشاوره حقوقی آنلاین عبارتند از:
  1.  دسترسی سریع و کم هزینه به وکیل و یا مشاور حقوقی
  2.  جلوگیری از سردرگمی و کلافگی ناشی از ترافیک
  3.  امکان مشورت حقوقی آنلاین با افراد مختلف و مقایسه نظرات آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان
  4. امکان ارسال و دریافت متن، صدا، فیلم، عکس، مدارک و غیره و ذخیره‌سازی آن‌ها برای مرور دوباره

اما باید در نظر داشت که مشاوره حقوقی آنلاین نیز معایبی دارد که مهم‌ترین آن، عدم ارتباط مستقیم با وکیل یا مشاور حقوقی برای سنجش توانایی وی می‌باشد.

وکیل آنلاین

مزایای داشتن وکیل انلاین

با توجه به مسائلی که به آن اشاره کردیم داشتن وکیل به صورت آنلاین مزایای بیشماری دارد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

شما می توانید هر زمان که می خواهید به وکیل خود دسترسی داشته باشید. دیگر لازم نیست که وقت بگیرید و منتظر شوید تا به دفتر وکیل مراجعه کرده و مسائل خود را با وی در میان بگذارید.
  • در وقت شما و همچنین هزینه های شما بسیار صرفه جویی خواهد شد و چی از این بهتر.
  • دسترسی همه افراد به وکیل های دادگستری آسان می شود و این باعث رعایت عدالت در این زمینه خواهد شد.
  • دیگر لازم نیست در مسافت های طولانی وقتتان گرفته شود.
  • امکان دسترسی به وکیل برای همه سریع تر وراحت تر شده است.
  • رسیدگی فوری و تخصصی به مسائل حقوقی

کلام آخر

قطعا اعتماد کردن به اکانت‌های آنلاین برای در میان گذاشتن امور حقوقی و شخصی خود بسیار چالش برانگیز است. یکی از
 راه‌های انتخاب وکیل آنلاین مورد اعتماد مراجعه به سایت اصلی موسسه و بررسی نماد اعتماد الکترونیکی سایت می‌باشد. اگر با مراکز حقوقی به صورت حضوری آشنایی دارید نیز می‌توانید از آن‌ها در مورد خدمات آنلاین سوال کنید.

بسیاری از موسسات حقوقی معتبر مانند شهرداد مشاوره حقوقی دارند و حتی بعضی از این موسسه‌ها مشاوره حقوقی رایگان ارائه می دهند. شما می توانید با شماره تلفن شهرداد تماس بگیرید و از مشاوران حقوقی که ۲۴ ساعته به صورت حرفه ای مشغول ارائه راه حل به موکلان هستند کمک بگیرید. اکثر این مشاوره‌های حقوقی به تلفنی یا صورت آنلاین انجام می شوند و به وکیل آنلاین معروف هستند.


Comments

Popular posts from this blog

دریافت مشاوره سئو از شرکت سئو سایت

هر آنچه درباره ایزوگام بهتر است بدانید

نکات مهم در خرید لپ تاپ قسطی